Planlæg designet af haven

Die Gestaltung des Gartens planen

Mange gartnere har lyst til at designe deres grønne oase efter deres egne ideer. Et koncept behøver dog ikke altid at være dyrt. Nogle gange er originalitet og organisatorisk talent nok. Vi giver tips til smart haveplanlægning.

Uanset om du er nybegynder gartner eller mangeårig gartner - planlægningen af ​​din grønne oase skal være omhyggeligt forberedt. Hvis du vil designe din have efter dine egne designideer, skal du ikke være bange for at tage haveplanlægningen i dine egne hænder. Med et gennemtænkt koncept går ønsker i opfyldelse.

Mod til at tegne

Alt afhænger af skitsen! På den måde sætter du dine tanker på papir og kan så vurdere, om dine ideer kan gennemføres realistisk eller ej. Første skridt er at opmåle hele ejendommen med alle eksisterende haveelementer såsom stier, bede, terrasser, træer, hegn og hække . For at gøre dette skal du bruge et målebånd, da det giver mere præcise resultater end for eksempel en tommestok.

Havefyren

Ud fra målene og de tilgængelige grønne områder kan du nu karakterisere din have og tilpasse den specifikt til dine ønsker. Skal det være en pragmatisk køkkenhave eller en idyllisk rekreativ have ? Herefter noteres de grundlæggende elementer og nødvendige redskaber, der er essentielle for din grønne oase, og til sidst beregnes de afholdte omkostninger.

Plantning og dekoration

Skriv dine dekorationsønsker ned : Skal der laves staudebede eller klippes hække og hvordan skal stien føres? Vær opmærksom på haveplottets naturlige forhold. Grundlæggende er lys- og skyggeforholdene afgørende for bedeplanlægning og blomsterplantning. Hvis du kunne tænke dig at lade dig inspirere af havedesign, finder du mange smukke dekorationsideer på leben-und-garten.de .

Overvej også planlægningen af ​​hegnssystemer. Et gabionhegn kan fungere som en fremragende privatskærm og kan bestilles hos os efter mål. Hegn af for eksempel WPC, plast og træ kan sammensættes online ved hjælp af en gratis hegnsplanlægger.

Få råd

Tøv ikke med at spørge til råds. Det behøver ikke altid at være en professionel du kan også henvende dig til familie, venner eller naboer med dit færdige havekoncept og få råd. Du kan derefter tage eventuelle anbefalinger og tips i betragtning til din endelige haveplanlægning.

Med din individuelle haveplan er du nu godt rustet til det kommende havearbejde.


Læs næste

Die vertikalen Gärten von Künstler Patrick Blanc
9 Ideen für die Gartengestaltung mit Gabionen

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.