Gabioner som rumdelere i haven: højbede, vægge og søjler

Gabionen als Raumteiler im Garten: Hochbeete, Mauern und Säulen

Indendørs er hylder eller gardiner ideelle til at opdele forskellige opholdszoner. Hække eller potteplanter bruges til at strukturere udendørsarealet. Men gabioner er også velegnede som rumdelere i haven.

Gabion højbed som rumdeler i haven

Hyggelige og hyggelige hjørner skabes fx, når gabion højbede bruges til at afgrænse forskellige områder. Det er for eksempel praktisk, hvis du ønsker at designe terrassen adskilt fra plænearealet. Højbede lavet af stenkurve fungerer som ideelle rumdelere. Da højbedene fås i forskellige dimensioner, er der talrige muligheder for at bruge dem på originale måder til haveindretningen. Selv hjørnegabion højbede er mulige - send blot en besked ved hjælp af kontaktformularen.

Gabionvægge som rumdelere

Gabionhegn, der normalt tjener som støj-, vind- og privatlivsbeskyttelse, kan også bruges som originale rumdelere. For at det hele ikke skal se for omfangsrigt ud, er halvhøje gabionvægge velegnede til dette. Det betyder, at visse områder i haven er visuelt adskilt fra hinanden, for eksempel spisepladsen og fritidsområdet. Alt efter smag, kan du kreativt fylde disse med klassiske sten, men også med farvet glas, træ og andre materialer.

Rumdeler gabionsøjler

Gabionsøjler, som fås i runde og firkantede former i Gabionas onlineshop, kan også fungere som rumdelere på landet. For et originalt layout af haven er det for eksempel tilrådeligt at placere flere stensøjler ved siden af ​​hinanden i lige stor afstand. Stenkurvene fungerer i øvrigt også som espalier til klatreplanter og skaber dermed en idyllisk atmosfære.


Læs næste

9 Ideen für die Gartengestaltung mit Gabionen
Gemüse im Gabionen-Hochbeet anbauen

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.