Køb af gabioner – hvad du skal være opmærksom på

Gabionen kaufen – worauf Sie achten sollten

Uanset om det er hegn, sengekanter, højbede, skraldespandsbeklædninger eller endda havemøbler - gabioner kan bruges på mange forskellige måder i haven, på gården og i indkørsler. De er robuste, holdbare, nemme at pleje og moderne. Som dekorative individuelle elementer De bliver et rigtigt blikfang på din ejendom, som en grænse garanterer de en pålidelig udsyn og vejrbeskyttelse . Da stenkurvene kan samles fleksibelt, findes der nu en bred vifte af forskellige trådnetmodeller, fyldmaterialer og brugbart tilbehør. Vi vil dog fortælle dig nedenfor, hvad du skal overveje, når du køber gabioner.

Hvad skal du overveje, når du vælger gabioner?

Hvis du har besluttet dig for at gennemføre et projekt med gabioner, er der et par ting, du skal overveje, inden du køber. Selvom der er stenkurve mange muligheder for at designe din have og lade din kreativitet få frit løb . For at alt i sidste ende bliver, som du forestiller dig det, og frem for alt kan nyde din bygning i lang tid, bør du planlægge dit gabionprojekt i detaljer og være opmærksom på kvaliteten af ​​trådnettet inklusive tilbehør.

Bestem den korrekte størrelse før køb

Gabiona.de onlineshoppen er ideel til at opdage det brede udvalg af gabioner, der tilbydes Saml inspiration til din egen have . Inden du rent faktisk køber stenkurvene, er det dog vigtigt at tage præcise mål og om nødvendigt beregne de nøjagtige størrelser på de enkelte dele. Vores egner sig til implementering af mange projekter Standardgabioner. Disse fås i forskellige længder, højder og dybder. Passer de præfabrikerede trådkurve ikke, tilbyder vi dem også Skræddersyede varer på. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit hegn eller højbed og endda bruge smalle hjørner.

Hvilket formål skal din gabion tjene?

Du skal også overveje, hvad du vil bruge stenkurvene til. Plan stabil Gabion hegn eller leder du efter usædvanlige klatrehjælpemidler til dine klatreplanter? Je Alt efter formålet opstår der forskellige krav til trådkurven - især hvad angår dens stabilitet. For at kunne understøtte hegnselementer af eksempelvis glas, kræver gabionen et større fodaftryk end PVC. Ønsker man at stille plantede skåle ovenpå, kræver det en vis bredde. Vil du have Gabion vedhæftede filer Saml, der er også visse krav, for eksempel beslag eller en strømforsyning.

En belægning af høj kvalitet er afgørende

Det vigtigste ved køb af gabioner er dog belægningen. Fordi kun én cover af høj kvalitet garanteret en Modstand mod vejrforhold og, som et resultat, levetiden af ​​trådnettet, fastgørelseselementer og afstandsstykker. Jo bedre beskyttelse, jo længere vil du have brug af din stenkurv.

Grundlæggende har du to typer belægning at vælge imellem: galvanisering og varmgalvanisering.

Førstnævnte er kendetegnet ved en 4 mm tyk belægning lavet af en zink-aluminium blanding, som primært er beklædningen af Gabion individuelle dele og muliggør dermed selvmontering. Individuelle gabionprojekter, tilbygninger eller dine egne kreationer har derfor den karakteristiske matte overflade. Galvanisering giver god all-round beskyttelse , for eksempel mod kolde og våde forhold.

Sidstnævnte bruges dog kun til trådkurve, der allerede er bygget og svejset og som helhed nedsænkes i et varmt zinkbad. Siden Varmgalvanisering af gabionen inklusive forbindelserne helt omslutter , betragtes det i sammenligning betydeligt mere modstandsdygtig og afvisende over for vejret . Samtidig giver det wiren en elegant glans.

Køb gabioner på gabiona.de: de oftest stillede spørgsmål

Hegn, højbede, møbler eller stenkurvsøjler – Gabiona.de-serien omfatter forskellige trådnetkurve til kreativt havedesign. Her besvarer vi ofte stillede spørgsmål om køb, levering og kvalitet af vores gabioner.

Hvad er de bedste gabioner?

Hvilke gabioner der er de bedste afhænger primært af dit projekt. Først og fremmest skal stenkurvene selvfølgelig passe. Der findes både færdigmonterede og monterede kits – f.eks Gabion højbede – i en række forskellige formater, der er velegnede til en række forskellige projekter. På Særlige dimensioner Det giver dog mest mening at bruge denne at få det speciallavet , for så er du det helt gratis i design . Varmgalvaniserede gabioner giver den bedste beskyttelse mod vejrrelaterede påvirkninger. De kan dog kun leveres færdigmonteret. Hvis du gerne vil bygge din stenkurv selv og spare lidt, er galvaniserede gabioner det rigtige valg.

Ved køb skal du være opmærksom på de forskellige maskestørrelser og tage højde for, hvilket fyldmateriale du planlægger til trådnetkurven. Jo mindre maske, jo mindre kornstørrelse kan naturstenen være .

Hvor længe holder en gabion?

Gabioner er særligt langtidsholdbare strukturer – især i forhold til bygninger lavet af træ eller PVC. Metalnettet er ikke kun meget stabilt, men takket være belægningen er det beskyttet mod alle almindelige vejrpåvirkninger. Indtil videre er der næppe nogen langvarig erfaring med faktisk brug. Test, hvor trådnettene er permanent udsat for saltspray, afslørede dog en Minimum holdbarhed på omkring 25 til 30 år i kystnære områder. I mere tørre områder kan der dog forventes en væsentlig længere ældningsmodstand, alt efter tilfældet, godt 50 år eller mere.

Hvorfor er gabioner kontroversielle?

Det mest kontroversielle ved gabioner er uden tvivl deres æstetik. Mens mange sætter pris på den moderne stil med en kombination af metal og sten, virker de massive trådkurve for klodsede, endda kolde og livløse for andre. Designet af gabioner er ekstremt fleksibelt : fine stenkorn i kombination med en lille maske, for eksempel, fremstår meget mere reserveret end grove marksten. Farver og mønstre på fyldet har også indflydelse. Sidst men ikke mindst, klatreplanter, farverige blomsterkasser el Plantning af gabioner masser af grønt i haven.

Et andet punkt vedrører miljøet: kritikere mangler ofte levesteder for dyr. Men i modsætning til betonvægge er skabt Der er utallige mellemrum mellem naturstenene, der tjener som ly for små dyr . Hvis du samtidig integrerer et insekthotel med forskellige naturmaterialer, kan du tilbyde husly til andre skabninger.

Hvordan leveres gabioner?

Som regel gabioner Leveres fladt adskilt som et sæt , ofte pakket i flere æsker. Dog ankommer gabionsøjler, hegn og varmgalvaniserede stenkurve allerede samlet til dig. Små kurve og gabioner til selvmontering bliver hele Leveres normalt til hoveddøren . Er det en større ordre, sender vi gabionerne på paller med et fragtfirma. Natursten leveres kantsten i big bags.

Kan gabioner byttes eller returneres?

30 dages fortrydelsesret gælder generelt for standardvarer . Det betyder, at du nemt kan bytte eller returnere dine gabioner. Skræddersyede gabioner eller andre specialfremstillede varer kan dog ikke byttes.

Mørke pletter kan ses på gitteret af min gabion. Hvad er det?

Gitre, der er nyligt galvaniseret, viser ofte stadig små spor af røg (sod). De skyldes produktion og forsvinder efter et par regnbyger . Hvide, pulveragtige rester kan også ses på nogle gitter. Disse er også harmløse og vaskes af med tiden.

Installation af gabioner: Kan jeg forkorte mit trådnet?

Gitteret på vores gabioner er raffineret med korrosionsbeskyttelse. En skæreproces, der genererer varme (f.eks. bøjning eller savning), vil beskadige denne beskyttelse. Kurven bliver modtagelig for korrosion og mister væsentligt holdbarhed.

Hvis du selv ønsker at forkorte gitrene på din gabion, kan du bruge boltsaks. Den elektropletterede belægning strækker sig ud over kanten af ​​snitfladen ved skæring og beskytter den. Hvis du ønsker at trimme et varmgalvaniseret gitter, skal du behandle snitfladerne med zinkspray for at sikre tilstrækkelig vejrbeskyttelse.

Læs næste

Gabionen und ihre Vorteile für Ihren Garten

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.